| www.mi-aime-a-ou.com
|
Accueil » Forum » Au coeur des Dom-Tom: www.mi-aime-a-ou.com |
| cristaline a écrit: |
| ce site fourmille d'infos en tout genre sur la reunion ,de nombreux reportages et d'infos pratiques sont proposes. avec une mention speciale pour les paroles de chansons pei, que l'on pet fredonner devant son ecran.
www.mi-aime-a-ou.com sa pourrai inspiré timale pour ces prochaine vacance ![]() |
| whitey a écrit: |
| merci pour ta contribution |
| fleurepicee a écrit: | ||
ou dor pa ou????ti bouz enkor
oui je connais ce site!tres interressant ![]() |
| Mascareigne a écrit: |
| Euh moin la essaye tel si lo niméro mai y mars pa...
lé normal sa? |
| euh ouai sauf que la mi tombe si ty yab y sort mafate :s
vou moun dou? |
| Mouarf, out papa y veu pa ou koz som demoun don? Dis a lu ma armene un tijak pou lu som un bouteille rhum sarete na fé dalon dalon alors |
| UMmmmmmmmmmmmmmm
Met cari si feu d'boi solmen, mi em pa manz sa kan y sort si lo gaz moin
néna Liqueur mari brizar ou fok mi armene un boutey? Alé di a lu mi monte out kaz dimanse alor ma armene sa lé bon? ![]() |
| Mabé a écrit: |
Oté, ben zot lang na poin le zo ! ![]() |
| fleurepicee a écrit: |
| gard un pé band rapiang la!!!!
tou sa tralé zafer pou un tang!!!!!trap' un cossoon dand' park alé fé cui a li!!!! ![]() |
| cristaline a écrit: | ||
a ou aussi si ou veu vien ,prends contact avec mascareigne,li va emmene a ou dans son l'avion privé ![]() |
longer zournée mi war a li pass dovan mon kaz bor canal la!!!sooooooooooorrrtt la don!!!!
| Mabé a écrit: |
Oté, ben zot lang na poin le zo ! ![]() |
| fleurepicee a écrit: | ||||
kel lavion privée????un mobylette plito!!! longer zournée mi war a li pass dovan mon kaz bor canal la!!!sooooooooooorrrtt la don!!!!
ma rint son boyo som zoumine ler ma war ali taler!!!!kouek sé sa!!!! a moin mi vien si néna bousson!bred soussou aussi! lo rhom! |
| Citation: |
| oté mabé kosa la fait? |
Mi esper ou nana parce qé mi vien ec mon bande famille !
vai l'autopsier celui-là.
| Mabé a écrit: | ||
cristaline a écrit
Moin pas trop fo su carri tang ma fille ! Mi préfer un ti carri bichique Mi esper ou nana parce qé mi vien ec mon bande famille !
....Merci po l'invite quand même ! mais a pli tard ! ![]() |
La pa grav' cristaline, trakass pa, moin naura d'moun pliss nora pou moin mem
Pou flèrepicée trakass pa non pli el y lé un pé zalouze parske la derniere foi mi l'avé ziste ramné un likèr gouyav pou elle.... Di gramoun lé bon, lé mem korek son l'invitation, mi lé konten moin la ma voiz zoté dé, et si flèrépicé y fé pa mové kolèr gro kèr ma fé un ti place pou elle ni som moin
Alé dalone a dimanse dovan lo kari ![]() |
| Riz cantonnais a écrit: |
| bah ca y é...g faim...
sinon , il est vraiment bien ce site... merci bien... vai l'autopsier celui-là. |
| Bon ben j'aurais ralongé mon séjour quelque day de plus mé fau dire manzé out kaz lé tro bon sa Merci enkor et nartrouv trakass pa sirtou si na likèr gouyav ![]() |
| C.KaeLer a écrit: |
| ééééééééh!!!
pa oubliyé mwen on! an kay halé zassièt an mwen, an ké mangé avè on môsso bwa ké sèvi mwen fouchèt' é an ké kanté rhon'm là, obligé!!! konsa an ké biyen mangé avè zôt, nou ké bay la blague, an ké vizité la réiniyon, é an kè apran'n palé réinionais an min'm balan là mè, gadé, èxpliké mwen ka ki "curry thang" sé pon mwen komansé léché babine an mwen dèpi aprésan ![]() |
mi compte su ou (je compte sur toi).
kiss vou biyen fô pou ni lanmou pou préparé mangé la biyen biyen biyen
!!
rété la an ka vin'n...
pour que tu aies tout l'amour de préparer le repas bien comme il faut
| MadininaUK a écrit: |
Ai trouve ca en me baladant sur la toile ...
Annuaire des sites de l'Océan Indien: http://www.malango.net/index.php |
Accueil » Forum » Au coeur des Dom-Tom: www.mi-aime-a-ou.com |